HL keramik logo sort - HL Keramik Badeværelsesmøbler

BADeværelsesMØBLER


Baderumsmøbler og badmøbler hos HL Keramik

inr concrete house air unlimited garden 2022.jpg da 167718 1 - HL Keramik Badeværelsesmøbler

Det personlige badeværelse

Badeværelset. Et rum med uudforskede muligheder, når det kommer til selvforkælelse og velbehag. Hos HL Keramik ønsker vi at hjælpe dig med at skabe et personligt badeværelse med personlige detaljer helt efter dine egne valg. Dit private rum, præcis som du ønsker det, på din helt egen måde.

Hos HL Keramik forhandler vi badeværelsesmøbler, badeværelsesskabe og spejlskabe fra svenske INR. INR står for førsteklasses nordisk badeværelsesdesign med intelligent interiør – skabt i materialer, der holder til hjemmets hårdeste miljø i mindst 15 år. INR er en svensk virksomhed med udvikling og produktion i Sverige. Virksomheden er 2020 ejet af den danske producent af badeværelsesmøbler Dansani.

har du spørgsmål?

Hos HL Keramik forhandler vi badeværelsesmøbler fra svenske INR

Dit badeværelsesmøbel er med til at sætte stilen på dit badeværelse og spiller en vigtig rolle i din daglige rutine. Med et badeværelsesmøbel fra INR får du ekstra detaljer og muligheder. INR har tre møbelserier med tilhørende spejlskabe og opbevaring. Møblerne er designet og fremstillet i Sverige med 15 års garanti.

Et nyt eller renoveret badeværelse kan nemt ende i hurtige beslutninger og billige løsninger, der kan ende med at blive både dyre og besværlige i længden. INR er til for at hjælpe dig med at få ikoniske og nordiske rum af den højeste kvalitet mange år frem. Badeværelset er stedet, din dag starter, og for mange også stedet, hvor din dag slutter. Derfor mener vi hos HL Keramik, at dit badeværelse skal være både inspirerende og funktionelt. Fliser og klinker, badeværelsesmøbler og bruseafskærmning skal alt sammen gå op i en højere enhed.

Hos HL Keramik har vi et spændende og varieret udvalg af både badeværelsesmøbler, bruseafskærmning, fliser og klinker. Hos HL Keramik er vi overbeviste om, at den grundige vejledning og rådgivning danner rammerne for den bedste løsning. Kom forbi vores showroom i Kolding, hvor vi har opsat miljøer med komplette løsninger.

inr sanna viskan solid 50 earth voyage from side.jpg da 166599 - HL Keramik Badeværelsesmøbler

Om INR Iconic Nordic Rooms

Der er høje krav til dit badeværelse og dine badeværelsesmøbler. Dine badeværelsesmøbler skal kunne tåle daglig slitage og fugt, og derfor bør dine badeværelsesmøbler være tilpasset vådrum og fugtige miljøer. Ellers er risikoen for fugtskader meget høj.

INR har stort fokus på holdbarhed og samtidig stor viden indenfor diverse miljømæssige påvirkninger. INR har udviklet den unikke overfladebehandling TX Top Extreme, der forsegler møbler og gør dem modstandsdygtige overfor både baderummets fugt og hverdagens slid. TX Top Extreme er inkluderet i prisen på alle badeværelsesmøblerne, badeværelsesskabe og spejlskabe. Behandlingen garanterer en levetid på mindst 15 år – og dette er den længste af slagsen på markedet.

INR skaber møbler med detaljer og muligheder. Du kan få belysninger i og under dine badmøbler fra INR. Her varmer lyset baderummet op og fremhæver tingene i bl.a. dine skuffer. Du kan også få skjulte stikkontakter i dine badeværelsesmøbler – så er strømmen indenfor rækkevidde – men udenfor synsfeltet.


INR har skabt forskellige badeværelsesmøbler

Herunder kan du danne dig et overblik over de forskellige serier

AIR Wood & AIR Solid badeværelsesmøbler

AIR Wood og AIR Solid er badeværelsesmøbler med mange lækre detaljer

AIR Wood og AIR Solid er søskende. AIR Wood er et svævende badeværelsesmøbel i træfinér. Badeværelsesmøblet får sit autentiske udtryk fra den massive egetræsramme og de fingertappede samlinger på det åbne modul. Håndværket, tidens tendenser, forventninger og krav er her forenet i et samlet badeværelsesmøbel.

AIR Solid har design ligesom AIR Wood - men AIR Solid leveres enten i hvid eller en af INR's fem standardfarver.

AIR Wood og AIR Solid er baseret på moduler med skuffer i 60 / 80 cm og opbevaring i 40 cm - åben eller med låge.

Vælg mellem 11 definerede kombinationer – eller skab dine egne badeværelsesmøbler med Air Unlimited ved at kombinere moduler med specialfremstillede bordplader.

Mål: 60 / 80 / 100 / 120 / 160 + Unlimited

Badevarelsesmoebler

AIR Wood & AIR Solid

GRAND badeværelsesmøbler

GRAND er INR’s største og mest rummelige møbelserie, der fås i tre forskellige udtryk

GRAND byder på det bedste indenfor funktion og kvalitet med en lang række muligheder både indvendigt og udvendigt. Møblet fås fra 60 cm til den meget rummelige 140 cm med fire skuffer og dobbelt håndvask – til hele familiens badeværelse. Skufferne er både højere og dybere end de andre serier.

Vælg mellem tre forskellige udtryk:

  • GRAND Solid med glat front
  • GRAND Grip med integreret grebsliste
  • GRAND Classic med rammefront og to forskellige håndvaskvarianter – fuld porcelænsvask eller bordplade med nedsænket håndvask

Mål: 60 /80 / 100 / 120 / 140

VISKAN badeværelsesmøbler

VISKAN er et funktionelt badeværelsesmøbel

Et badeværelsesmøbel fra serien VISKAN tilbyder god opbevaring i flere størrelser – fra 40 cm med låge til 120 cm med to eller fire skuffer. Badeværelsesmøblerne fra serien VISKAN er mindre i dybden, så de passer ind i selv de mindste badeværelser. Vælg mellem flere designs, vaske og muligheder, der skaber det personlige møbel til dit badeværelse.

Vælg mellem tre forskellige udtryk:

  • VISKAN Solid med glat front
  • VISKAN Grip med grebsliste i aluminium
  • VISKAN Shade med en smal ramme på fronten og to forskellige håndvaskvarianter en klassisk porcelænsvask eller den lettere vask i stenkomposit med et mere kantet formsprog

Mål: 40 / 50 / 60 / 80 / 100 / 120

arc modell 20 massing da 150169 - HL Keramik Badeværelsesmøbler

VISKAN

BYG DIT NYE BADEVÆRELSESMØBEL

Hos HL Keramik kan vi hjælpe dig med at bygge dit kommende badeværelsesmøbel og udstyre det med de tilvalg, du ønsker: Belysning og strømstik? Armaturer og bundventil i matchende stil?

Hos HL Keramik forhandler vi også bruseafskærmning i glas fra INR.

Bruseafskærmningen kan tilpasses alle badeværelser.

OPLEV FLISER, KLINKER, BADMØBLER OG GLASLØSNINGER I VORES SHOWROOM

Vores forretning og showroom er åbent for alle, der ønsker at kigge på fliser, klinker, badeværelsesmøbler eller glasløsninger. Vores erfarne personale står altid klar til at hjælpe, vejlede og rådgive dit til dit kommende flisevalg.

Du må også gerne sende os en henvendelse eller ringe direkte til os - så skal vi hjælpe dig videre.