Om HL Keramik

HL Keramik er en specialbutik inden for keramiske fliser og klinker. Vi har eksisteret i mere end 47 år, vi har stor erfaring med salg af fliser og tilbehør, til store projekter, til typehusfirmaer, til køkken-bad firmaer,til den professionelle håndværker og til den private kunde.

Vi har udstilling med miljøer med et bredt udvalg af vores fliser på Jelsvej 7 i Kolding. Udstillingen bliver løbende skiftet ud med den nye trend. Vores dygtige medarbejdere står altid parat til at hjælpe dig, med gode ide’er og løsninger.

Vores indkøber deltager hvert år på de store udstillinger hos vores leverandører, så vi følger med i hvad der sker på markedet.

Hvis tiden er knap, eller du bor langt væk, kan vi komme til dig med vores kollektionsvogn som har et stort udvalg vore fliser med. Vores udkørende sælger Mikkel Bruus er altid klar med gode råd og vejledning. Dette tilbud koster ikke noget.

Skulle du have et problem med at have de købte fliser i egen bil, er Allan parat med lastvognen. Udbringning af varer med HL Keramik’s lastvogn koster kr. 315 incl. moms. Bor du for langt væk til at Allan kan levere, har vi en ekstern fragtmand til at levere i hele Danmark.

Vi hjælper dig med at udregne mængder og hvad du skal bruge til dit projekt. Vi beregner gerne 10-15% i spild, men hvis du får nogle fliser eller tilbehør i overskud, tager vi det hele tilbage til fuld pris. Dog er der den undtagelse, at specielle skaffevarer bestilt specielt til dig, tages ikke retur.