Om HL Keramik


Læs mere om hvem vi er

har du spørgsmål?

vi er vilde med fliser og Klinker

HL Keramik er en specialbutik, der handler med keramiske fliser og klinker. Vi har eksisteret i mere end 50 år, og har derfor meget stor erfaring med salg af fliser, klinker og tilbehør til både private og erhverv – herunder blandt andre store projektkunder, typehusfirmaer, køkken/bad virksomheder og den professionelle håndværker.


I vores showroom i Kolding, Jelsvej 7, har vi en stor udstilling med et bredt udvalg af fliser, klinker og mosaikker til hele boligen. Vores udstilling afspejler tidens trends og tendenser – men vi har også fokus at vise et bredt og alsidigt sortiment.


Vi kan også tilbyde et flot udvalg af smukke badeværelsesmøbler, glasvægge og glasdøre, brusesæt, brusevæg og tilbehør til dit kommende projekt.

Vi har opbygget miljøer, så du kan danne dig et helhedsindtryk af fliser og badmøbler i kombination med hinanden.

BESØG VORES SHOWROOM

ÅBNINGSTIDER SHOWROOM (lager)

Mandag– torsdag: 8–17 (7-16)

Fredag: 8–18 (7-16)

Lørdag: 9–12 (lukket)

Vi kan ligeledes tilbyde alt i flisefuge, fliseklæb og murerværktøj, så du kan komme helt i mål med dit projekt.


Vi har et stort lager, så du vil med stor sandsynlighed kunne få dine varer med det samme. De varer, vi ikke er lagerførende med, kan vi skaffe hjem til dig med kort varsel. Vi er også altid parate til at levere dine varer på den ønskede adresse.


Vores kompetente og erfarne medarbejdere står altid klar med at hjælpe dig med gode råd og spændende løsninger til dit kommende projekt

Kom forbi HL Keramik, bliv inspireret og oplev en spændende verden fuld af fliser.

Bestil tid til et møde

Ønsker du at booke tid hos os til en uforpligtende snak om dit næste projekt? Send os en henvendelse eller ring direkte til os – så skal vi hjælpe dig videre.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this

ÅBNINGSTIDER SHOWROOM (lager)

Mandag– torsdag: 8–17 (7-16)

Fredag: 8–18 (7-16)

Lørdag: 9–12 (lukket)