Om HL Keramik

Hos HL Keramik er vi vilde med fliser. Vi brænder for at skabe unikke og personlige løsninger, som også holder i fremtiden. 

HL Keramik er en specialbutik, der handler med keramiske fliser og klinker. Vi har eksisteret i knap 50 år, og har derfor meget stor erfaring med salg af fliser og tilbehør til både private og erhverv – herunder blandt andre store projektkunder, typehusfirmaer, køkken/bad virksomheder og den professionelle håndværker.

I vores showroom i Kolding, Jelsvej 7, har vi en stor udstilling med et bredt udvalg af fliser, klinker og mosaikker til hele boligen. Vores udstilling afspejler  tidens trends og tendenser – men vi har også fokus at vise et bredt og alsidigt sortiment. Vi kan også tilbyde et flot udvalg af badmøbler, glasløsninger, armaturer og tilbehør til dit kommende projekt. Vi har opbygget miljøer, så du kan danne dig et helhedsindtryk af fliser og badmøbler i kombination med hinanden.

Vi kan ligeledes tilbyde alt i fuge, klæb og murerværktøj, så du kan komme helt i mål med dit projekt.

Vi har et stort lager, så du vil med stor sandsynlighed kunne få dine varer med det samme. De varer, vi ikke er lagerførende med, kan vi skaffe hjem til dig med kort varsel. Vi er også altid parate til at levere dine varer på den ønskede adresse.

Vores kompetente og erfarne medarbejdere står altid klar med at hjælpe dig med gode råd og spændende løsninger til dit kommende projekt – så kom forbi HL Keramik, bliv inspireret og oplev en spændende verden fuld af fliser.