HL keramik logo sort - HL Keramik Persondatapolitik

PersondataPOLITIK


Sådan gemmer vi dine oplysninger

har du spørgsmål?

kontakt os her

Persondatapolitik

HL Keramik A/S indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for vores forretning – og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos HL Keramik A/S.


Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata, overholder HL Keramik A/S altid alle relevante og gældende lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi er pålagt en juridisk forpligtelse, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed informationerne blev indsamlet.

DATAANSVARLIG

Hvis du ønsker at købe og modtage produkter og/eller ydelser fra HL Keramik A/S, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen. HL Keramik A/S er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger. HL Keramik A/S er dataansvarlig for dine data, hvis du er kunde hos os, potentiel kunde eller samarbejdspartner.


Kontaktoplysninger på den dataansvarlige:

HL Keramik A/S

Att. Louise Skov Christensen

Jelsvej 7-9

6000 Kolding

E-mail: lc@hl-keramik.dk

Tlf. +45 75 53 13 44

VI PASSER GODT PÅ DINE OPLYSNINGER

Vi behandler dine personoplysninger i forskellige tilfælde:


  • Når du bruger vores website
  • Når du indsender en forespørgsel via vores website
  • Hvis du er kunde, leverandør eller samarbejdspartner
  • Hvis du ønsker indsigt i dine personoplysninger 

NÅR DU BRUGER VORES WEBSITE

Vores website anvender cookies. Cookies er data, der bruges til at kommunikere mellem en webserver og din computer, mobil eller tablet. Der gemmes altså en tekstfil på din enhed, der har til formål at huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Denne information er et hjælpemiddel til vores website, og kan altså give os informationer om, hvordan du bruger vores

website. Cookies indeholder ikke skadelige koder, som f.eks. virus. Du kan læse mere om vores cookie- og privatlivspolitik her.

Når du indsender en forespørgsel via vores website

På vores website har du mulighed for at sende os en forespørgsel via en kontaktformular. Du kan ligeledes bede om at få tilsendt et tilbud på nogle varer. Her beder vi dig om dine kontaktoplysninger herunder navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi bruger informationerne til at komme i kontakt med dig og besvare din forespørgsel. Din forespørgsel sendes til vores dataansvarlige

og opbevares alene her.

hvis du er kunde

Hvis du er kunde hos os, indsamler vi de nødvendige informationer for at kunne udføre den aftalte opgave. HL Keramik A/S anvender informationer som navn, e-mail, telefonnummer, adresse samt CVR-nummer. Vi videregiver i nødvendigt omfang dine

informationer til databehandlere, eks. fragtfirmaet, i det omfang det er nødvendigt for at kunne levere dine varer. Databehandleren behandler personoplysninger på vegne af den dataansvarlige, HL Keramik A/S. Personoplysningerne er altså nødvendige for at kunne opfylde en aftale med dig om bestilling og levering af dine varer.


Hvis du handler som erhvervskunde, kan det være nødvendigt for os at videregivet dine informationer til vores kreditforsikring Euler Hermes.

hvis du er leverandør eller samarbejdspartner

Hvis du eller din virksomhed er leverandør, samarbejdspartner og/eller på anden vis en del af HL Keramik A/S’ netværk, indsamler vi informationer fra dig. Informationerne er nødvendige for at skabe og vedligeholde et samarbejde.

hvis du ØNSKER INDSIGT I DINE OPLYSNINGER

I henhold til Persondataforordningen har du ret til indsigt i de oplysninger, vi har om dig. Hvis du ønsker indsigt i dine oplysninger, vil HL Keramik A/S foretage en nødvendig identifikation af dig, før vi udleverer de personoplysninger, vi har registreret på dig. Dette gør vi for at sikre os, at vi ikke uberettiget udleverer personoplysninger til en falsk person.

hvORDAN OPBEVARER VI DINE OPLYSNINGER - OG HVEM DELER VI DEM MED?

HL Keramik A/S opbevarer dine oplysninger, så de kun er tilgængelige for de medarbejdere, informationerne er relevant for. Som udgangspunkt opbevarer vi dine oplysninger i elektronisk form. I visse tilfælde kan HL Keramik A/S vælge at lade underdatabehandlere behandle eller tilgå systemer, hvor dine oplysninger opbevares. Dette kunne f.eks. være leverandører af IT-services. Vores eksterne databehandlere håndterer udelukkende personoplysningerne efter instruks fra HL Keramik A/S.


HL Keramik A/S opbevarer kun dine personoplysninger, så længe informationerne er nødvendige, og så længe vi vurderer, vi har et legitimt formål med opbevaringen. Jf. bogføringsloven er vi forpligtet til at gemme dine personoplysninger i 5 år. I visse tilfælde kan det være nødvendigt at gemme dine informationer i længere tid for at kunne overholde en kontrakt eller en aftale. Vi gemmer

udelukkende dine oplysninger til gavn for vores kunder, da det har vist sig, der er behov for at kunne kigge tilbage på, hvilke fliser, fugefarver mm., der er valgt til en pågældende adresse.


Hvis en anden lovgivning giver grundlag for en længere opbevaring, kan dette finde sted. 

DINE RETTIGHEDER

I henhold til Persondataforordningen har du følgende rettigheder:

  • Ret til information: Du er til enhver til berettiget til at bede om indsigt i de personoplysninger, vi opbevarer om dig.
  • Ret til berigtigelse: Hvis du mener, vi opbevarer oplysninger, der er usande, bedes du henvende dig til os, så vi kan få opdateret dine oplysninger.
  • Ret til sletning: I særlige tilfælde har du ret til at få slettet de personfølsomme data, vi opbevarer om dig. Dette kan du inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning sker.
  • Ret til begrænsning: I visse tilfælde har du ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til begrænsning, må vi fremover kun behandle oplysningerne med dit samtykke.
  • Ret til indsigt: Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigt mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.
  • Ret til dataportabilitet: Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.