HL keramik logo sort - HL Keramik Sokkelfliser

KERAMISKE SOKKELFLISER


Keramiske sokkelfliser er en smuk afslutning på flisebelægningen

KERAMISKE SOKKELFLISER

Hos HL Keramik tilbyder vi et stort udvalg af de smukke keramiske sokkelfliser. Sokkelfliser er en meget smuk og elegant overgang mellem gulvklinker og væg.

Sokkelfliser er egnet til at montere der, hvor flisegulvet og væggen støder mod hinanden. Sokkelfliser monteres, når væggen, flisebelægningen grænser op imod, ikke er beklædt med vægfliser. Hvis der monteres vægfliser, vil man typisk lægge en gummifuge eller en cementfuge mellem flisegulvet og vægfliserne.

Sokkelfliser kan monteres i alle rum, hvor der er flisebeklædte gulve. Sokkelfliser er særligt vigtige i rum, hvor funktionalitet og hygiejne er en høj prioritet.

Hos HL Keramik oplever vi en stor efterspørgsel på sokkelfliser. Sokkelfliserne matcher de keramiske fliser, hvilket givet et æstetisk udtryk og en flot finish på dit flisearbejde.

ÅBNINGSTIDER SHOWROOM (lager)

Mandag– torsdag: 8–17 (7-16)

Fredag: 8–18 (7-16)

Lørdag: 9–12 (lukket)

SOKKELFLISER - EN SMUK AFSLUTNING

Keramiske sokkelfliser er kendetegnet ved den afrundede kant på toppen. Sokkelflisernes afrundede overkant er hygiejniske og nemme at tørre af, da der er glasur på overfladen.


Keramiske sokkelfliser er hårdtbrændte fliser, præcis ligesom traditionelle keramiske gulvklinker. I virkeligheden er en sokkelflise en tilpasset udgave af de keramiske gulvklinker. Sokkelfliserne er derfor meget robuste og tåler alle former for slidtage og rengøring. Sokkelfliser beskytter altså den nederste del af væggen mod både slag og vand.

VI ER SPECIALISTERNE I FLISER OG KLINKER

Hos HL Keramik A/S forhandler vi et stort udvalg af fliser, klinker og tilbehør til både private og erhverv. Vi hjælper med alt fra mindre gør-det-selv projekter til meget store erhvervsbyggerier.


Hos HL Keramik har vi siden 1972 ført et bredt sortiment af kvalitetsfliser - både gulvklinker og vægfliser - men også sokkelfliser. Med fliser og klinker fra hele verden, tilbyder vi et bredt og varieret udvalg i mange forskellige farver, overflader og designs. I vores showroom står vores erfarne medarbejdere klar til at rådgive dig til dit kommende flisevalg. Hos HL Keramik mener vi, at det altid er vigtigt at rådføre dig med en professionel fliseleverandør.


SOKKELFLISER - DEN RIGTIGE LØSNING

Med keramiske sokkelfliser er du sikker på, at du får en smuk afslutning på flisebelægningen. Monteringen af sokkelfliser fungerer på akkurat samme måde som med alle andre fliser. Sokkelfliserne er nemme at montere, da du hele tiden har gulvet at arbejde ned imod.


Sokkelfliser kan monteres, så fugerne i flisegulvet flugter med fugerne mellem sokkelfliserne. Sokkelfliser kan ligeledes monteres fortløbende, dvs. at sokkelfliserne ikke skæres til i længden. Typisk findes sokkelfliserne i målene 30, 40, 60, 80, 100 og 120 cm. Sokkelfliserne findes derudover i forskellige højder, hvilket er forskelligt fra flisefabrik til flisefabrik. Højden spænder mellem 4 og 10 cm.


Hvis dine sokkelfliser skal skæres til i længden eller højden, kan du hos HL Keramik leje en fliseskærer.

VALG AF KLINKER

Det kan være en stor opgave at vælge klinker til et kommende projekt.

Hos HL Keramik har vi et spændende og varieret udvalg af fliser, klinker, badeværelsesmøbler og glasløsninger.

Vi har opsat miljøer med konkrete løsninger, hvor du kan opleve et bredt og alsidigt sortiment, der afspejler tidens trends og tendenser.

Har du brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig i mål med dit flisevalg

Hvorfor HL Keramik

Vi er specialisterne i fliser og klinker

Eksisteret siden 1972

Tryg, hurtig og fleksibel levering

Rådgivning

Professionel rådgivning og vejledning

Personlig og tæt dialog med kunden

Erfarent personale med mange års kendskab

Fliser og Klinker

Udelukkende 1. sortering af bedste kvalitet

Lån fliseprøver med hjem uden beregning

Vi kan skaffe stort set alt

Vil du gerne høre mere?

Kontakt os

Har du spørgsmål til dit kommende flisevalg, vores sortiment, brug for hjælp til opmåling eller andet? Så er du velkommen til at benytte dig af kontaktformularen her på siden.

Du kan ligeledes finde alle vores kontaktopslyninger på siden kontakt.

* Vi deler ikke dine personlige oplysninger med nogen.

Du kan læse vores privatlivspolitik her.

mere end 50 års erfaring med import af fliser og klinker

Vi forhandler og importerer bl.a. portugisiske, tyske, spanske og Italienske klinker og fliser

I vores store showroom i Kolding kan du se et stort udvalg af fliser opsat i miljøer som indretningsforslag. Vi opdaterer løbende, og er hele tiden fokuserede på at forhandle fliser og klinker i et meget bredt sortiment.

Udvalget spænder alt lige fra små blå fliser til storformatfliser i mål som 60x60, 120x120, 160x320 m.m. Vi forhandler ligeledes keramiske fliser til udendørs brug. Har vi ikke lige netop dét, du søger, kan vi skaffe langt det meste hjem og imødekomme dit unikke behov.

Udover fliser og klinker har vi alt, hvad du skal bruge til dit kommende projekt – fuge, klæb, badeværelsesmøbler, armaturer, brusesæt, bruse- og glasvægge samt værktøj til montage og skæring m.m.

Kom ind og få en snak med vores kompetente medarbejdere om netop dine behov og ønsker for dit kommende projekt.

Vi rådgiver og vejleder dig ud fra dine behov og forsøger at gøre udvælgelsesprocessen til en spændende oplevelse. Når du har besluttet dig, hjælper vi dig med mængeudregning og levering mm.