Kontakt

Adresse

Jelsvej 7-9
6000 Kolding
tlf:     7553 1344
Fax:   7552 4800
Mail:   hl-keramik@hl-keramik.dk

Åbningstider:

Mandag – torsdag: 8:00 – 17:00
Fredag: 8:00 – 18:00
Lørdag: 9:00 – 12:00

Åbningstider på lager:

Mandag – fredag: 7:00 – 16:00
Lørdag: lukket

Brian Pedersen

Salgsdirektør
Email: bp@hl-keramik.dk

Brian har været i firmaet siden 1985, de første år som sælger i butikken, efterfølgende kørende konsulent. Brian blev i 2008 udnævnt til salgsdirektør og har med de store projekter og samarbejdet med arkitekterne at gøre. Han tager sammen med vores indkøber på messer rundt i verden for at holde sig ajour med nyheder og trends, så vi altid er med på det nye.

John Knudsen

Indkøber
Email: jk@hl-keramik.dk

John blev ansat i 1998 på vores lager. I 2005 blev John udnævnt til indkøber. Han er vores bindeled til vore leverandører og agenter og ved alt hvad der findes af fliser og klinker ude i verden. Hvis der er noget vi ikke har i butikken, kan John som regel skaffe det hjem.

Susanne Christensen

Bogholder
Email: sc@hl-keramik.dk

Susanne har været ansat siden 2006 og holder styr på økonomien i firmaet, Hvis sælgerne er optaget i butikken, kan hun tage imod en bestilling på fliser, klæb m.m. så hos hende er du også i trygge hænder.

Mikkel Bruus

Sælger/konsulent
Email: mb@hl-keramik.dk

Mikkel har været ansat siden 2005. Han er vores kørende konsulent og kommer rundt i hele landet med vores kollektions vogn til jer, som ikke har mulighed for at komme i vores butik. Han har et bredt udvalg af vores fliser med og hjælper med spændende løsninger. Mikkel er også at finde i butikken enkelte dage.

Eli Brødsgaard

Sælger
Email: eb@hl-keramik.dk

Eli har været ansat siden 2011. Han står for salg i butikken, vedligeholdelse af hjemmeside og de sociale medier og han står altid klar til at hjælpe med ideer og spændende løsninger. Det er også ham der har styr på bruseafskærmninger fra INR og badmøbler fra Aspen

Magnus Christensen

Ejer
Email: mc@hl-keramik.dk

Tim Ekelund og Morten F. Jepsen

Lager
Vores lagermænd ved ligeledes en masse om fliser og tilbehør.

De tager sig af murerne når de kommer efter varer, og det er dem der pakker fliser til dig.

Allan Funch

Chauffør
Allan har været ansat siden 1989 og det er ham du møder, hvis du vælger at få dine varer leveret ud med vores lastbil.