HL keramik logo sort - HL Keramik Marokkanske fliser

Marokkanske fliser


Marokkanske fliser fulde af farver og spændende mønstre

har du spørgsmål?

kontakt os her

Marokkanske fliser

Marokkanske fliser er med deres levende mønstre og mange farver en kunst i sig selv. Mønstrene er typisk snørklede og med en stor detaljerigdom, der traditionelt afspejler kultur og traditioner. Geometriske former og mønstre er ligeledes meget fremtrædende i fliserne. Marokkanske fliser er håndlavede fliser af indfarvet og porøs cement. Fliserne er ubehandlede og dermed mere følsomme overfor snavs og fedt.


Hos HL Keramik forhandler vi udelukkende keramiske marokkanske fliser med påtrykt mønster i de klassiske smukke marokkanske farver og mønstre. Marokkanske fliser bringer stemning ind i boligen - men når du vælger en keramisk flise, lavet på en lerblanding, fremfor en ubehandlet cementflise, får du en holdbar og slidstærk flise.


Marokkanske fliser er stemningsfyldte og dekorative og bringer en varm og sydlandsk atmosfære ind i boligen. I dag ses marokkanske fliser i mange hjem og bygninger over hele verden, hvor de spreder magi. Fliserne er et udtryk for kultur, historie og æstetisk, hvor man får fornemmelsen af at rejse gennem tiden.

ÅBNINGSTIDER SHOWROOM (lager)

Mandag– torsdag: 8–17 (7-16)

Fredag: 8–18 (7-16)

Lørdag: 9–12 (lukket)


“Hos HL Keramik er vi specialister i fliser og klinker"


KVALITETS FLISER

Vi forhandler udelukkede 1. sorteringsvarer af den bedste kvalitet.

LÅN EN FLISEPRØVE

Lån en GRATIS fliseprøve med hjem - det mener vi er god service.

PROFESSIONEL RÅDGIVNING

Vi mener, den grundige vejledning danner rammer for det rigtige flisevalg.

30 DAGES RETURRET

Vi tilbyder 30 dages returret på lagervarer.

marokkanske fliser

En hyldest til kunst, kultur og håndværk


Marokkanske fliser er kendte for sine levende farver og komplekse mønstre, der ofte skaber et hypnotiserende visuelt indtryk.


Farverne på de marokkanske fliser er typisk dæmpede og rolige farver i mange forskellige nuancer. Der er ofte flere forskellige farver og nuancer på samme klinke. Det er også muligt at få fliserne med ensfarvede mønstre.


Jordfarver, dæmpede blå- og grønne farver er ofte at finde på de smukke marokkanske fliser. Fliserne er derfor nemme at sammensætte med andre fliser eks. sandfarvede/beige fliser, træfliser, stenlook mm.

OPDAG FORDELENE VED KERAMISKE FLISER

Holdbare, skønne og praktiske

Keramiske marokkanske fliser er porcelænsfliser - et presset og brændt lerprodukt med en glasuroverflade

Keramiske marokkanske fliser er fliser, der ligner håndlavede fliser

Keramiske fliser er meget stærke og vedligeholdelsesfrie

Tæt og lukket overflade, der tåler alle former for rengøring

Keramiske marokkanske fliser kan lægges i alle rum og på alle overflader


Som en ekstra service, kan du hos HL Keramik låne en gratis fliseprøve med hjem, når du har været i vores showroom. Vi er overbeviste om, at fliser skal opleves og mærkes. Med en fliseprøve i hånden, kan du nemmere visualisere, hvordan flisen vil se ud derhjemme i samspil med boligens øvrige materialer og interiører.

FLISER MED MØNSTER OG FARVER

En fejring af symmetri, geometri og kompleksitet


Mønstret på de marokkanske fliser spænder fra de enkle og geometriske mønstre til de meget detaljerede fliser. Fliserne kan vendes og drejes alt efter, hvilket mønster, du ønsker at skabe.

Du kan sammensætte fliserne på kryds og tværs, hvor både farver og mønstre mikses, men det er også meget smukt at anvende den samme flise til hele arealet for et mere ensartet mønster.

Hos HL Keramik ser vi, at de marokkanske fliser både bruges i køkkenet, på badeværelset og i boligens entré. Keramiske fliser har en glaseret overflade, og netop derfor er fliserne ideelle til vådrum og områder med høj trafik.


Fliserne står i smuk kontrast til en ellers minimalistisk indretning ved at bringe farver, mønstre og teksturer ind i boligen. Vælger du marokkanske fliser med mere afdæmpede og neutrale farver, vil mønstret været det fremtrædende. Vælger du modsat meget farverige fliser, vil både farverne og mønstret fungere som en spændende kontrast til en minimalistisk indretning.

De marokkanske fliser er et godt bud, hvis du ønsker at skabe en varm og stemningsfyldt atmosfære i boligen.

FORVANDL DIT HJEM MED MAROKKANSKE FLISER

Fliser er ikke bare fliser


Det kan være en stor opgave at vælge fliser og klinker. Hos HL Keramik er vi overbeviste om, at den grundige vejledning og rådgivning danner rammerne for den bedste løsning. Hos HL Keramik kan du søge ekspertise og vejledning til at træffe de rigtige beslutninger til dit projekt. Vi er specialister i fliser og klinker - og med vores mangeårige erfaring, kan du trygt stille os relevante spørgsmål, så du kan føle dig tryg og velinformeret.


Der er meget stor forskel på kvaliteten af fliser. Hos HL Keramik forhandler vi udelukkende 1. sorteringsfliser af den allerbedste kvalitet, som vi nøje udvælger.

En kvalitetsflise er fremstillet med omhu og præcision for at sikre ensartede dimensioner, glatte kanter og minimal variation i farve og mønstre. Dette sikrer et ensartet udseende.

Køkken klinker

Marokkanske fliser til dit køkken

Marokkanske fliser køkken - Rialto mix warm - Codicer 95 - HL Keramik
Marokkanske fliser Spisestue - Venti Boost - Ceramiche Atlas Concorde - HL Keramik
Marokkanske fliser blaa badevaerelse Venti Boost Blue Carpet 1 Ceramiche Atlas Concorde HL Keramik - HL Keramik Marokkanske fliser
Marokkanske fliser Ike Mix Winter Codicer 95 HL Keramik - HL Keramik Marokkanske fliser
Marokkanske fliser badevaerelse Rialto mix Cold Codicer 95 HL Keramik - HL Keramik Marokkanske fliser
Marokkanske fliser badevaerelse Twenty Timeless Astor Ceramiche HL Keramik - HL Keramik Marokkanske fliser

Badeværelsesklinker

Marokkanske fliser til dit badeværelse

Marokkanske klinker

Hos HL Keramik forhandler vi flere forskellige keramiske marokkanske klinker med flotte mønstre.

Kig forbi vores showroom og få en snak med en af vores dygtige medarbejdere, så hjælper vi dig med at finde den flise, der passer til dine behov.

Har du brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig i mål med dit flisevalg

Hvorfor HL Keramik

Eksisteret siden 1972

Professionel rådgivning og vejledning

Tryg, hurtig og fleksibel levering

Rådgivning

Professionel rådgivning og vejledning

Personlig og tæt dialog med kunden

Erfarent personale med mange års kendskab

Fliser og Klinker

Udelukkende 1. sortering af bedste kvalitet

Lån fliseprøver med hjem uden beregning

Vi kan skaffe stort set alt