HL keramik logo B&W

LYSERØDE FLISER


Fine og feminine lyserøde fliser og klinker

lyserøde fliser og klinker

Hos HL Keramik oplever vi en stigende efterspørgsel på de feminine lyserøde klinker. Wellness tendensen i vores hjem har aldrig været større - særligt på vores badeværelser. Badeværelset tager mere og mere form som et velværelse, hvor vi med simple greb kan skabe sjælerum.

Farverne i rummet skal være lette og luftige, og her passer de afdæmpende pastelpigmenterede farver smukt ind. Den lyserøde farve er en elegant og afdæmpet farve, som er et mildt og farverigt input, der skaber et personligt og unikt udtryk.

De lyserøde fliser findes i utrolig mange variationer. Store lyserøde marmor look fliser; lyserøde glasmosaikker; lyserøde sildebensfliser eller skønne lyserøde hexagonfliser.

Hos HL Keramik forhandler vi mange forskellige varianter af lyserøde fliser og klinker. Kig forbi vores showroom i Kolding og få professionel rådgivning og vejledning til dit flisevalg.


ÅBNINGSTIDER SHOWROOM (lager)

Mandag– torsdag: 8–17 (7-16)

Fredag: 8–18 (7-16)

Lørdag: 9–12 (lukket)

Lyserøde klinker til væg og gulv

Lyserøde fliser og klinker ses både anvendt på gulve og vægge. De lyserøde fliser er særligt anvendelige, hvis du ønsker at give rummet kant.

Den lyserøde farve definerer rummet på en diskret måde - og ved at beklæde enkelte områder med flisen, kan der skabes en rum-i-rum fornemmelse.

De lyserøde fliser ses oftest anvendt i samspil med andre fliser eller materialer. Fliserne fungerer således som en maksimalistisk og dekorativ markør for rummet.

Klinker og fliser

Hos HL Keramik A/S forhandler vi et stort udvalg af fliser, klinker og tilbehør til både private og erhverv. Vi hjælper med alt fra mindre gør-det-selv projekter til meget store erhvervsbyggerier.


Med fliser og klinker fra hele verden, tilbyder vi et bredt udvalg. Finder du ikke lige hvad du drømmer om, så kontakt os, for vi kan helt sikkert skaffe det.

Badeværelsesklinker

Lyserøde fliser badeværelse

Lyseroede vaegfliser Fayenza Square Coral WOW HL Keramik - HL Keramik Lyserøde fliser
Lyseroede sildebensfliser Magma Equipe HL Keramik - HL Keramik Lyserøde fliser
Lyseoede fliser klinker alchemist equipe HL keramik - HL Keramik Lyserøde fliser
Hexagon lyseroede fliser moenster Hex 25 Porto Capri Pink Codicer 95 HL Keramik - HL Keramik Lyserøde fliser
Lyseroede fliser bad Hanoi Equipe HL Keramik - HL Keramik Lyserøde fliser
Vaegfliser Curve Pink Equipe HL Keramik - HL Keramik Lyserøde fliser

lyserøde fliser KØKKEN

De dekorative lyserøde fliser og klinker er i særdeleshed anvendelige i køkkener over bordpladen, bag køkkenvasken og ved komfuret.


Lyserøde fliser fås i mange forskellige nuancer og toner. Fra de meget lyse pastelfarver til de mere mørke-douche farver.

LYSERØDe fliser - fugevalg?

Når du har udvalgt, hvilken lyserød flise, du ønsker til dit projekt, skal du herefter tage stilling til, hvilken fugefarve, du ønsker.

Fugefarven kan understrege et mønster, eks. sildeben. Samtidig kan fugefarven også nedtone et mønster - lyserøde fliser med lyserøde fuger.

Valg af klinker

Det kan være en stor opgave at vælge klinker til et badeværelse eller køkken. Hos HL Keramik er vi overbeviste om, at den grundige vejledning og rådgivning danner rammerne for den bedste løsning. I vores showroom i Kolding kan du opleve et spændende og varieret udvalg af fliser, klinker, badeværelsesmøbler og glasløsninger.

Har du brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med dit flisevalg

Hvorfor HL Keramik

Eksisteret siden 1972

Professionel rådgivning og vejledning

Tryg, hurtig og fleksibel levering

Rådgivning

Professionel rådgivning og vejledning

Personlig og tæt dialog med kunden

Erfarent personale med mange års kendskab

Fliser og Klinker

Udelukkende 1. sortering af bedste kvalitet

Lån fliseprøver med hjem uden beregning

Vi kan skaffe stort set alt

Vil du gerne høre mere?

Kontakt os

Har du spørgsmål til dit kommende flisevalg, vores sortiment, brug for hjælp til opmåling eller andet? Så er du velkommen til at benytte dig af kontaktformularen her på siden.

Du kan ligeledes finde alle vores kontaktoplysninger på siden kontakt.

* Vi deler ikke dine personlige oplysninger med nogen.

Du kan læse vores privatlivspolitik her.

Lyserøde fliser og klinker galleri

mere end 50 års erfaring med import af fliser og klinker

Vi forhandler og importerer bl.a. portugisiske, tyske, spanske og Italienske klinker og fliser

I vores store showroom i Kolding kan du se et stort udvalg af fliser opsat i miljøer som indretningsforslag. Vi opdaterer løbende, og er hele tiden fokuserede på at forhandle fliser og klinker i et meget bredt sortiment.

Udvalget spænder alt lige fra små blå fliser til storformatfliser i mål som 60x60, 120x120, 160x320 m.m. Vi forhandler ligeledes keramiske fliser til udendørs brug. Har vi ikke lige netop dét, du søger, kan vi skaffe langt det meste hjem og imødekomme dit unikke behov.

Udover fliser og klinker har vi alt, hvad du skal bruge til dit kommende projekt – fuge, klæb, badeværelsesmøbler, armaturer, brusesæt, bruse- og glasvægge samt værktøj til montage og skæring m.m.

Kom ind og få en snak med vores kompetente medarbejdere om netop dine behov og ønsker for dit kommende projekt.

Vi rådgiver og vejleder dig ud fra dine behov og forsøger at gøre udvælgelsesprocessen til en spændende oplevelse. Når du har besluttet dig, hjælper vi dig med mængeudregning og levering mm.