HL keramik logo sort - HL Keramik Udendørs fliser

udendørs fliser


Keramiske fliser til terrassen, trappen og andre gangarealer

har du spørgsmål?

kontakt os her

Udendørs Klinker og fliser

Hos HL Keramik tilbyder vi et stort udvalg af de smukke keramiske fliser til udendørs brug såsom terrasser og andre udendørsarealer.


Keramiske fliser adskiller sig fra de traditionelle betonfliser på mange måder. En af de store forskelle er, at de keramiske udendørs fliser fås i mange forskellige nuancer, strukturer, overflader, teksturer og dybder modsat traditionelle fliser til udendørs brug.


Hos HL Keramik oplever vi at mange ønsker at få inde- og uderum til at smelte sammen. En tendens, som har været i fremmarch i de senere år er, at vores uderum fungerer som en helt konkret forlængelse af boligen. Vi åbner vores boliger op med store vinduespartier og lukker naturen ind.


Vi har mange smukke fliser og klinker til indendørs rum. Hvor mange af disse fliser også findes i varianter, der kan anvendes udendørs. På den måde kan I forbindes inde- og uderum på en smuk og æstetisk facon.

ÅBNINGSTIDER SHOWROOM (lager)

Mandag– torsdag: 8–17 (7-16)

Fredag: 8–18 (7-16)

Lørdag: 9–12 (lukket)

samme klinke inde og ude

Hos HL Keramik ser vi, at boligindretningen bindes sammen med uderummet, hvor mange af de samme tendenser går igen. Vi benytter og indretter haven, og vi kan godt lide at se boligen som én stor helhed.


De keramiske fliser til udendørs rum er en smuk måde at skabe en sammenhæng og en gennemgående rød tråd. Fliserne er blandt andet anvendelige på terrasser, der grænser op mod store vinduespartier. Lægges den samme flise i inde- og uderummet, opstår der en harmonisk og rolig atmosfære. Fliserne er derudover særligt anvendelige på altaner, gangarealer og trapper.


Fliserne fås i mange forskellige størrelser blandt andet 60*60, 60*90 og 80*80 og helt op til 120*240 cm. Store havefliser vælges ofte til større arealer.


Hos HL Keramik står vores erfarne personale klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning og vejledning.

Klinker og fliser

Hos HL Keramik A/S forhandler vi et stort udvalg af fliser, klinker og tilbehør til udendørs områder både private og erhverv. Vi hjælper med alt fra mindre gør-det-selv projekter til meget store erhvervsbyggerier.


Med fliser og klinker fra hele verden, tilbyder vi et bredt udvalg. Finder du ikke lige hvad du drømmer om, så kontakt os, for vi kan helt sikkert skaffe det.

Udendørsfliser til terrassen

Udendørs fliser og klinker

Emil - HL Keramik Udendørs fliser
Terracotta Manuel - HL Keramik Udendørs fliser
Cemento Grigio - HL Keramik Udendørs fliser
Mun Grey Out Matt - HL Keramik Udendørs fliser

UDENDØRS FLISER - HVOR OG HVORDAN?

De keramiske udendørs fliser er lavet af porcelæn. Fliserne er hårdtbrændte og har en høj brudstyrke. Fliserne er lukket i overfladen, kræver minimal vedligeholdelse og absorberer ikke vand, hvilket betyder, at fliserne er frostsikre.


Vores fliser til udendørs brug kan enten lægges i afrettet sand, lægges på eksisterende betondæk eller monteres på fødder. Flise- og terrassefødder anvendes til at opklodse terrasser og altaner, så du hurtigt opnår en helt plan terrasse. Flisefødderne kan anvendes ovenpå eksisterende belægning, tagterrasser og andre områder med bæredygtigt underlag.


Opklodsningen er en langsigtet løsning med let adgang til rør og ledninger under fliserne. Med denne løsning undgår du ukrudt mellem fliserne og får samtidig hurtig afledning af regnvand.

UDENDØRS FLISER I MANGE VARIANTER

Hos HL Keramik forhandler vi fliser til udendørs brug i mange forskellige variationer.


Vores udvalg findes i alt fra beton- og stenlook til de mere marmorede look. Ligeledes findes fliserne i både lyse- og mørke farver. Et skiferlook er også blandt vores populære produkter. Vore fliser har således forskellige mønstre og stilarter end de klassiske grå beton fliser.


Fælles for udendørs fliserne er, at de drager kraftige referencer til naturen. De passer ind i naturens omskiftelige farver og årstidernes omskiftelige vejrforhold.


Fliserne har ofte en lidt ujævn og skridsikker overflade - det er nemlig vigtigt, at en udendørs flise ikke bliver glat.


Vidste du, at vi også forhandler trappefliser?

Fordele ved keramiske fliser til udendørs brug

De keramiske fliser er hårdtbrændte porcelænsfliser med en lukket overflade. Det betyder, at fliserne ikke får stenpest.


Fliserne er vedligeholdelsesfrie og kan renses med højtryksrenser. Med de keramiske udendørs fliser får du derfor en både smuk og praktisk løsning, du kan have glæde af i rigtig mange år.


Hos HL Keramik glæder vi os til at byde dig velkommen i vores store showroom, hvor du kan opleve alle vores fliser. Vi tror på, at den grundige vejledning og rådgivning danner rammerne for den bedste løsning.

VALG AF KLINKER

Det kan være en stor opgave at vælge klinker til et kommende projekt.

Hos HL Keramik har vi et spændende og varieret udvalg af fliser, klinker, badeværelsesmøbler og glasløsninger.

Vi har opsat miljøer med konkrete løsninger, hvor du kan opleve et bredt og alsidigt sortiment, der afspejler tidens trends og tendenser.

Har du brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig i mål med dit flisevalg

Hvorfor HL Keramik

Vi er specialisterne i fliser og klinker

Eksisteret siden 1972

Tryg, hurtig og fleksibel levering

Rådgivning

Professionel rådgivning og vejledning

Personlig og tæt dialog med kunden

Erfarent personale med mange års kendskab

Fliser og Klinker

Udelukkende 1. sortering af bedste kvalitet

Lån fliseprøver med hjem uden beregning

Vi kan skaffe stort set alt

Vil du gerne høre mere?

Kontakt os

Har du spørgsmål til dit kommende flisevalg, vores sortiment, brug for hjælp til opmåling eller andet? Så er du velkommen til at benytte dig af kontaktformularen her på siden.

Du kan ligeledes finde alle vores kontaktopslyninger på siden kontakt.

* Vi deler ikke dine personlige oplysninger med nogen.

Du kan læse vores privatlivspolitik her.

Udendørs fliser galleri

mere end 50 års erfaring med import af fliser og klinker

Vi forhandler og importerer bl.a. portugisiske, tyske, spanske og Italienske klinker og fliser

I vores store showroom i Kolding kan du se et stort udvalg af fliser opsat i miljøer som indretningsforslag. Vi opdaterer løbende, og er hele tiden fokuserede på at forhandle fliser og klinker i et meget bredt sortiment.

Udvalget spænder alt lige fra små blå fliser til storformatfliser i mål som 60x60, 120x120, 160x320 m.m. Vi forhandler ligeledes keramiske fliser til udendørs brug. Har vi ikke lige netop dét, du søger, kan vi skaffe langt det meste hjem og imødekomme dit unikke behov.

Udover fliser og klinker har vi alt, hvad du skal bruge til dit kommende projekt – fuge, klæb, badeværelsesmøbler, armaturer, brusesæt, bruse- og glasvægge samt værktøj til montage og skæring m.m.

Kom ind og få en snak med vores kompetente medarbejdere om netop dine behov og ønsker for dit kommende projekt.

Vi rådgiver og vejleder dig ud fra dine behov og forsøger at gøre udvælgelsesprocessen til en spændende oplevelse. Når du har besluttet dig, hjælper vi dig med mængeudregning og levering mm.