HL keramik logo sort - HL Keramik Gulvfliser

GULVfliser


Drømmer du om smukke og slidstærke gulvfliser og gulvklinker?

har du spørgsmål?

kontakt os her

Stort udvalg af GULVFLISER OG GULVKLINKER

Skal du vælge nye gulvfliser?

Det er naturligt at gøre sig en masse overvejelser, når man står overfor et kommende flisevalg - om det er til nybyg, renovering eller et stort erhvervsprojekt.


Hos HL Keramik tilbyder vi et stort udvalg af gulvfliser og gulvklinker af den allerbedste kvalitet. Vi tilbyder et væld af forskellige fliser, så vi kan helt sikkert også finde en gulvflise, der passer til dine ønsker og behov.


Hos HL Keramik ved vi, at en gulvflise ikke bare er en gulvflise. Der er meget stor forskel på de enkelte flisers mønstre, strukturer, glasurer, overflader, skridsikkerheder, størrelser og farver.


Det er meget populært at beklæde gulve med gulvfliser og gulvklinker. Og det er med god grund. Gulvfliser er meget slidstærke og tåler daglig slidtage. Fliser er altså en praktisk løsning, hvor du får en god og solid gulvbelægning, der både er holdbar og æstetisk på samme tid.

ÅBNINGSTIDER SHOWROOM (lager)

Mandag– torsdag: 8–17 (7-16)

Fredag: 8–18 (7-16)

Lørdag: 9–12 (lukket)

Gulvfliser Gulvklinker Ego Provenza HL Keramik - HL Keramik Gulvfliser

“Hos HL Keramik er vi specialister i fliser og klinker"


KVALITETS FLISER

Vi forhandler udelukkede 1. sorteringsvarer af den bedste kvalitet.

LÅN EN FLISEPRØVE

Lån en GRATIS fliseprøve med hjem - det mener vi er god service.

PROFESSIONEL RÅDGIVNING

Vi mener, den grundige vejledning danner rammer for det rigtige flisevalg.

30 DAGES RETURRET

Vi tilbyder 30 dages returret på lagervarer.

GULVFLISER TIL ENHVER SMAG OG BEHOV

Hos HL Keramik er vi specialister i fliser og klinker, og vi er overbeviste om, at den grundige vejledning og rådgivning danner rammerne for det rigtige flisevalg.


Hvis du vil være sikker på at vælge de rigtige gulvfliser til dit projekt, er det en god idé at rådføre dig med en specialist.


Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal vælge gulvfliser?

Når du skal finde gulvfliser, er det vigtigt at vælge nogle fliser, der passer til rummets type, størrelse og øvrige interiører. Skal du bruge mønstrede flise? Eller søger du fliser med et bestemt udtryk?

Vælger du store gulvfliser med smalle fuger, får du et gulv med et roligt udtryk. Des større gulvfliser, du vælger, des færre fuger. Da det ofte er i fugerne, skidtet samler sig, får du med store fliser et gulv med nem vedligeholdelse.

Modsat kan det være en fordel at vælge små fliser til dit gulv, hvis gulvopbygningen ikke tillader større gulvfliser. Små fliser kan være meget dekorative og særdeles anvendelige, hvis man ønsker at skabe bestemte mønstre.

VI ER SPECIALISTERNE I FLISER OG KLINKER

Hos HL Keramik A/S forhandler vi et stort udvalg af fliser, klinker og tilbehør til både private og erhverv. Vi hjælper med alt fra mindre gør-det-selv-projekter til store erhvervsbyggerier.


Siden 1972 har vi ført et bredt sortiment af kvalitetsfliser - herunder gulvfliser og gulvklinker. Med fliser og klinker fra hele verden, tilbyder vi et bredt og varieret udvalg af fliser og klinker i mange forskellige farver, overflader og designs.

Kom forbi vores showroom, Jelsvej 7, 6000 Kolding og oplev en verden af fliser. Vi hjælper dig med at udvælge dine kommende gulvfliser.


Når du skal vælge fliser, er der altså mange ting, du bør overveje

Skal fliserne være store eller små?

Skal fugerne være bredde eller smalle?

Skal dine gulvfliser støde op mod et allerede eksisterende gulv?

Skal dine gulvfliser støde op mod nogle vægfliser? Eller skal du have monteret sokkelfliser?

Hvis du skal montere gulvfliser, er det vigtigt at kontrollere, om du har et bæredygtigt, jævnt underlag. Gulvet skal være rent og tørt. Hos HL Keramik anbefaler vi, at du altid primer underlaget, da denne sikrer fliseklæbens klæbeevne. Herefter spartles der fliseklæb på underlaget og eventuelt bagpå flisen afhængig af flisens størrelse. Fliserne sættes med fliseklæb, flisekryds, klips eller snor.

Når du har lagt dine nye gulvfliser, skal fliserne fuges med fugemasse og efterfølgende have en grundig afrensning med Fila Deterdek for at undgå fugeslør.

Skal du lægge fliser, er du altid velkommen til at rådføre dig med en af vores flisespecialister.

GULVFLISER OG GULVKLINKER TIL ALLE BOLIGENS RUM

Gulvfliser og gulvklinker er porcelænsfliser - et presset og brændt lerprodukt med en glasuroverflade

Keramiske gulvfliser er meget stærke og vedligeholdelsesfrie

Gulvfliser har en tæt og lukket overflade, der tåler alle former for rengøring

Keramiske gulvfliser og gulvklinker kan lægges i alle rum og på alle overflader

Gulvfliser kan fås i mange forskellige størrelser, farver, overflader, strukturer, glasurer og mønstre

Gulvfliser kan lægges både i inde- og uderum

Gulvfliser er både en praktisk og æstetisk løsning, der holder sig smuk i mange år

Gulvfliser er både farve- og formfaste og har en lang holdbarhed

GULVFLISER OG GULVKLINKER AF HØJ KVALITET

Når du skal vælge dine nye gulvfliser og gulvklinker er det meget vigtigt, at du er opmærksom på, om der skal være nogle bestemte krav til dine nye gulvfliser.


Det helt særlige ved gulvfliser og gulvklinker er, at de findes i forskellige skridsikre overflader. Hos HL Keramik forhandler vi blandt andet R9, R10, R11, R12 og R13. På offentlige steder er det ofte et krav, at gulvflisen skal have skridsikkerhed R10. Hvis dit flisegulv skal være handicapvenligt, er det som minimum en skridsikkerhed R10, der skal monteres.


Hos HL Keramik anbefaler vi skridsikkerhed R11 til udendørs brug. Det er også vigtigt at være opmærksom på, om der er et særligt krav til trykstyrken på dine gulvfliser og gulvklinker.


Generelt set er det gulvfliser og gulvklinker en rigtig god løsning, da fliserne er lette at vedligeholde og kan lægges på mange forskellige måder.


Hos HL Keramik står vores dygtige og erfarne fliseeksperter klar til at rådgive og vejlede dig til dit kommende flisevalg.

Med mere end 50 års erfaring med at importere fliser og klinker

Vi forhandler og importerer bl.a. portugisiske, tyske, spanske og Italienske klinker og fliser

I vores store showroom i Kolding kan du se et stort udvalg af gulvfliser. Vi har opsat miljøer som indretningsforslag. Vi opdaterer løbende, og er hele tiden fokuserede på et bredt sortiment af fliser og klinker.

Udvalget spænder alt lige fra små mosaikker til storformatfliser i mål som 60x60, 120x120, 160x320 m.m. Vi forhandler ligeledes keramiske fliser til udendørs brug. Har vi ikke lige netop dét, du søger, kan vi skaffe langt det meste hjem og imødekomme dit unikke behov.

Udover fliser og klinker har vi alt, hvad du skal bruge til dit kommende projekt – fuge, klæb, badeværelsesmøbler, armaturer, brusesæt, bruse- og glasvægge, værktøj m.m. Kom ind og få en snak med vores kompetente medarbejdere om netop dine behov og ønsker for dit kommende projekt.

Vi rådgiver og vejleder dig ud fra dine behov og forsøger at gøre udvælgelsesprocessen til en spændende oplevelse. Når du har besluttet dig, hjælper vi dig med mængeudregning, levering mm.

Vil du gerne høre mere?

Kontakt os

Har du spørgsmål til dit kommende flisevalg, vores sortiment, brug for hjælp til opmåling eller andet? Så er du velkommen til at benytte dig af kontaktformularen her på siden.

Du kan ligeledes finde alle vores kontaktoplysning på siden kontakt.

* Vi deler ikke dine personlige oplysninger med nogen.

Du kan læse vores privatlivspolitik her.

Har du brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig i mål med dit flisevalg

Hvorfor HL Keramik

Vi er specialisterne i fliser og klinker

Eksisteret siden 1972

Tryg, hurtig og fleksibel levering

Rådgivning

Professionel rådgivning og vejledning

Personlig og tæt dialog med kunden

Erfarent personale med mange års kendskab

Fliser og Klinker

Udelukkende 1. sortering af bedste kvalitet

Lån fliseprøver med hjem uden beregning

Vi kan skaffe stort set alt