HL keramik logo sort - HL Keramik Vådrumsmembran

Vådrumsmembran


Vådrumsmembran badeværelse - vi hjælper med vejledning, krav samt produkterne


har du spørgsmål?

Vandtætningsmembran

Nogle kender det måske som et vandtætningsmembran eller et vådrumssystem - ligegyldigt hvilket navn, så er funktionen den samme.

Et vandtætningsmembran kan også bruges til at forhindre opstigende fugt eller permanent vandtryk mod bygningssokkel. Et vandtætningsmembran kan være færdigoprørt eller bestå af to komponenter, som skal blandes sammen

RÅDGIVNING

Hos HL Keramik står vi altid til rådighed med vejledning og rådgivning omkring dit fliser- og klinkeprojekt.

Vi har vejledt vores kunder i mere end 50 år, så kom trygt til os. Intet spørgsmål er for stort eller småt.

Du kan også tjekke vores side om rådgivning, der kan du finder mange svar om det at vælge klinker og deres slidstyrke, flisefuge samt andre spørgsmål

Hvad er vådrumsmembran?

Et vådrumsmembran er et lag, der hindrer vand i at sive ud i gulve og vægge i dit badeværelse eller andre vådrum. Det er en slags gummihud eller plastfolie, som påføres som tyk maling eller pasta og danner en vandtæt hinde. Et vådrumsmembran er vigtig for at beskytte mod fugtskader i konstruktioner og skimmelvækst.


Der findes forskellige typer af vådrumsmembraner, og vi forhandler nogle af markedets bedste, f.eks.:


LIP vådrumsmembran / vådrumssystem, er et produkt til at vandtætte gulve og vægge i vådrum før du lægger fliser eller natursten. Der er forskellige typer af lip vådrumsmembraner, som LIP 2K Vådrumssystem og LIP VS 30 Vandtætningsmembran.


Alfix vådrumsmembran, som er gennemtestede, godkendte og langtidsholdbare produkter. De lever op til alle skrappe krav til membraner og tætningssystemer.


Hvis du vil høre mere om hvordan du får en helt tæt vådrumsmembran, er du mere end velkommen til at kontakt os for at få råd og vejledning.